NAGYKANIZSA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsa 2022.01.20.
Nagykanizsa 2022.01.20.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsa 2022.01.27.
Nagykanizsa 2022.01.27.
Nagykanizsa 2022.01.20.
Nagykanizsa 2022.01.20.
Nagykanizsa 2022.01.13.
Nagykanizsa 2022.01.13.
12345...
»
Célba értek a munkaerőpiacon a kormány segítő programjai Szuperinfó Hírek - Az egy évvel korábbihoz képest 60-65 ezerrel többen, az előző hónaphoz képest pedig 10 ezerrel többen dolgoztak decemberben.
Színházi előadások és koncertek várják a közönséget az Újszegedi Szabadtéri Színpadon Szuperinfó Hírek - A bemutatók sora június 24-én Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Tim Rice világsikerű musicaljével, a Sakkal kezdődik.
A kartellek elleni fellépés éve volt a tavalyi Szuperinfó Hírek - Ezzel a versenyt védő teljesítményével Magyarország tavaly az első lett a Visegrádi Együttműködés tagállamai között.
Szijjártó: a tavalyi rekordév után az idei is rendkívül sikeres lehet gazdaságilag Szuperinfó Hírek - A magyarországi vállalatok beruházásai lehetővé teszik, hogy a tavalyi rekordév után az idei esztendő is sikeres legyen gazdaságilag, ehhez a…
Szívizomproblémái után a birkózó Lévai Zoltán Eb- és vb-aranyra hajt Szuperinfó Hírek - Magabiztosan készül a februári Európa-bajnoki válogatóra a birkózó Lévai Zoltán, aki szívizomgyulladás miatt öt hónapot hagyott ki és novemberben tért…
Élelmiszerárstop: nem figyelmeztet, túlárazás esetén rögtön bírságol a hatóság Szuperinfó Hírek - A hagyományos üzletek mellett az élelmiszert értékesítő webshopokban is vizsgálja február elsejétől a rögzített árak betartását a fogyasztóvédelem - figyelmeztetett…
Új turisztikai attrakciók láthatók az Aquincumi Múzeumban és Óbudán Szuperinfó Hírek - Elindult a BTM Aquincumi Múzeum és a III. kerületi önkormányzat együttműködésében, az Európai Unió 385,13 millió forintos, nem visszatérítendő támogatásával megvalósuló, Az óbuda-aquincumi római limesszakasz örökségének komplex turisztikai célú hasznosítása című projekt kivitelezése.
A vörös hegedű című film melódiái is felcsendülnek a Pannon Filharmonikusok koncertjein Szuperinfó Hírek - Elina Vähälä finn hegedűművész közreműködésével John Corigliano hegedűversenyét, valamint Bernstein és Dohnányi szerzeményeit adják elő.
Nevet változtat a Telenor Szuperinfó Hírek - A cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság új neve Yettel Magyarország Zrt. lesz.
Megérkeztek a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók Pekingbe Szuperinfó Hírek - Helyi idő szerint csütörtök reggel megérkezett Pekingbe, a téli olimpia helyszínére a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott.
Sörszövetség: nőtt tavaly a magyarországi gyártók forgalma Szuperinfó Hírek - Nőtt tavaly a magyarországi söripari cégek termelése és forgalma az előző évhez képest, de továbbra is elmaradt a 2019. évitől.