NAGYKANIZSA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsa 2021.04.08.
Nagykanizsa 2021.04.08.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsa 2021.04.15.
Nagykanizsa 2021.04.15.
Nagykanizsa 2021.04.08.
Nagykanizsa 2021.04.08.
Nagykanizsa 2021.03.25.
Nagykanizsa 2021.03.25.
12345...
»
ITM-államtitkár: megújult a vállalkozókat segítő portál Szuperinfó Hírek - Olyan rendszert fejlesztettek, amely a vállalkozásoknak közvetlenül fel is ajánlja a rájuk vonatkozókat.
Fitch: a harmadik járványhullám ellenére erős növekedés várható a V4-országokban Szuperinfó Hírek - A közép- és kelet-európai térség gazdaságai viszonylag ellenállóképesnek mutatkoztak a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozásokkal szemben.
Június 25-ig lehet pályázni a Quasimodo-költőversenyre Szuperinfó Hírek - A fesztivál idén kiegészül egy dalpályázattal, valamint a diákok számára meghirdetett kisfilmes megmérettetéssel.
Történelmi lehetőség előtt a Kisvárda Szuperinfó Hírek - Szerdán és csütörtökön rendezik a labdarúgó Magyar Kupa két elődöntőjét.
Biztonsági üveg zajvédő falat próbálnak ki az M7 autópályánál Szuperinfó Hírek - Folyamatosan vizsgálják a hazai közutakon és kerékpárutakon eredményesen hasznosítható korszerű technológiákat, anyagokat.
Huszonhét film szerepel a 9. Friss Hús fesztivál nemzetközi programjában Szuperinfó Hírek - Ebben az évben először rendezik meg öt kategóriában a fesztivált.
Szijjártó: Magyarország a saját javára tudta fordítani a változásokat Szuperinfó Hírek - Nem lehetnénk az új világgazdasági korszak nyertesei között, ha a kormány a külföldi elvárásokra hallgatott volna – mondta.
Sok bajba jutott vállalkozás él a Széchenyi Turisztikai Kártya nyújtotta lehetőséggel Szuperinfó Hírek - A bevezetése óta eltelt fél évben, március végéig több mint 55 milliárd forint szabadon felhasználható forrást igényelt1 550 vállalkozó.
Rekordszámú alkotás érkezett a Szegedi Nyári Tárlatra Szuperinfó Hírek - A nevezett pályaművek közül négytagú szakmai zsűri választja ki a napokban azokat az alkotásokat, melyek a tárlat végleges anyagát adják.