NAGYKANIZSA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsa 2019.12.19
Nagykanizsa 2019.12.19

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsa 2021.06.17.
Nagykanizsa 2021.06.17.
Nagykanizsa 2021.06.10.
Nagykanizsa 2021.06.10.
Nagykanizsa 2021.06.10.
Nagykanizsa 2021.06.10.
12345...
»
Különálló lánytagozattal bővül a világhírű regensburgi fiúkórus Szuperinfó Hírek - A lányok a 2022-23-as tanévtől jelentkezhetnek az új kórusba és feltétel lesz, hogy a kórushoz kapcsolódó zenei gimnáziumba járjanak.
Villamosítás az északi parton – a fejlesztés növeli a Balaton vonzerejét Szuperinfó Hírek - Kényelmesebb, gyorsabb és környezetbarát vonatokkal lehet közlekedni a Balaton északi partján június 19-től.
A hőségben betartandó munkavédelmi előírásokra hívja fel a figyelmet az ITM államtitkára Szuperinfó Hírek - A munkavállalók egészségének és biztonságának védelme érdekében szólalt fel az államtitkár.
Hat alkalommal várja az érdeklődőket a Benczúr Kerti Esték népzenei koncertsorozata Szuperinfó Hírek - Az első koncertet június 23-án a Nógrád megyei Dobroda zenekar adja, melynek tagjai között van Balogh Kálmán cimbalmos és Fekete…
A lízing is helyet kapott a Széchenyi Kártya Programban Szuperinfó Hírek - A részletek még kidolgozás alatt vannak, de a kedvezményes konstrukció megoldást jelenthet az eszközberuházást tervező vállalkozások számára.
Emlékérem jelent meg az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark tiszteletére Szuperinfó Hírek - Az emlékérme a Nemzeti Örökség Intézete kezdeményezésére 2014-ben indult, a hazai nemzeti emlékhelyeket bemutató sorozat nyolcadik eleme.
Közös digitális tudásközpontot hoznak létre a V4 országok Szuperinfó Hírek - A tudásközpont létrehozása tovább erősíti a korábban már megkezdett többoldalú szakmai együttműködést.
Egy 1856-ban öntött harangot kapott ajándékba a pécsi múzeum Szuperinfó Hírek - A híres harangöntő műhely emlékét még sokáig őrizte a pécsi Harangöntő utca neve.
Hétezer hamis márkájú ruhát találtak egy teherautóban Rajkánál Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hétezer hamis márkajelzésű ruházati termékekre bukkantak egy Horvátországból Szlovákiába tartó teherautóban Rajkánál.
Szijjártó: 53 milliárd forintot fektet be a Lego Nyíregyházán (videó) Szuperinfó Hírek - A Lego állami támogatással bővíti a nyíregyházi üzemét.
A legmagyarabb ruhadarab készítői, a szűrszabók tartottak konferenciát Szuperinfó Hírek - A cifraszűr a magyarság keleti öröksége: a sztyeppék vidékéről hoztuk magunkkal.