NAGYKANIZSA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagykanizsa 2020.07.16.
Nagykanizsa 2020.07.16.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Nagykanizsa 2020.05.28.
Nagykanizsa 2020.05.28.
Nagykanizsa 2020.05.14.
Nagykanizsa 2020.05.14.
Nagykanizsa 2020.04.30.
Nagykanizsa 2020.04.30.
Töretlen a gyógyfürdők és a főváros turisztikai vonzereje Szuperinfó Hírek - Budapest mellett Hévíz Magyarország egyetlen olyan települése, ahol a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma 2016 óta folyamatosan meghaladja az évenkénti…
Megjelent a Karthago jubileumi koncertje DVD-n Szuperinfó Hírek - A kiadvány a korábban televízióban leadott változathoz képest bő fél órával hosszabb műsort tartalmaz.
Besenczi Árpád: a szakmát a színházban lehet megtanulni Szuperinfó Hírek - A színházvezető tapasztalata szerint a pesti egyetemi képzés nem készítette föl arra a művészeket, ami egy vidéki színházban várja őket.
Zabpehelyliszteket hívnak vissza penészedés miatt Szuperinfó Hírek - A Nébih arra hívja fel a vásárlók figyelmét, hogy a visszahívott termékeket ne fogyasszák el.
Bódog: a játékosok egyelőre vevők az edzésmódszereimre Szuperinfó Hírek - A kupagyőztes labdarúgócsapatának a következő idényben is az a célja, hogy kiharcolja a nemzetközi szereplés jogát.
Kihirdették a PesText fesztivál írópályázatának győztesét Szuperinfó Hírek - Abafáy-Deák Csillagnak ítélték oda a szakmai díjat a PesText fesztivál RESET – az irodalom most is összeköt írópályázatán, amelynek közönségdíjára…
„Menjünk a kaspóba!” – exkluzív interjú Müller Cecíliával (videó) Szuperinfó Hírek - Az ország nagymamájaként is emlegetik Müller Cecília országos tisztifőorvost, aki az elmúlt időszakban a tévéképernyőn át a mindennapjaink részévé vált.
Idén is a Berettyóújfalu a BL magyar résztvevője Szuperinfó Hírek - Az idén is a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu képviselheti a magyar színeket a futsal Bajnokok Ligája selejtezőjében.
Felújították a csárdát, ahol Rózsa Sándor és Arany János is megfordult Szuperinfó Hírek - A megszépült Kondorosi Csárda Múzeumot szerdán adták át.
Mostantól egyszerűbb lesz tombolát szervezni Szuperinfó Hírek - Például közjegyző sem kell majd hozzá.
Pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok Szuperinfó Hírek - A járványhelyzet miatt a fesztivál előadásainak többségét idén Újszegeden láthatja a közönség.